END-OF-SEASON SALE - TOT 50% KORTING

Welkom bij 11teamsports

Jouw betrouwbare voorraadreus & leverancier van sport- en teamkleding

 

 

WIE ZIJN WE?

In alles wat we doen proberen we sportliefhebbers voor wie het TEAM belangrijk is in staat te stellen hun volledige potentieel te bereiken! Wij geloven dat leeftijd, geslacht of vaardigheid er niet toe doet: als je net als wij van teamsport houdt, behandelen we je als een professional! EVERYBODY IS A PRO!

 

11teamsports is de toonaangevende en meest betrouwbare TEAMSPORT specialst van Europa. We hebben een duidelijke focus op TEAM-services en producten, met name voor amateurteams. We combineren onze expertise in sportkleding en bedrukking om al onze klanten te bedienen.

 

Als vereniging of bedrijf samenwerken met 11teamsports heeft grote voordelen. Wij voorzien onze partners namelijk we al onze partner-verenigingen voorzien van extreem hoge kortingen op teamkleding, trainingsartikelen en materialen. Vaak word hierbij de groothandelprijs gehanteerd. Het portfolio van 11teamsports teamwear partners noemen we de HOUSE OF CLUBS.

 

 

HOE WERKT DE HOUSE OF CLUBS

HOUSE OF CLUBS staat voor onze teamsportwereld. Hieronder vallen alle verenigingen en bedrijven die aangesloten zijn bij 11teamsports. Wij combineren onze high-performance producten aangevuld met ons expertise in bedrukkingen om onze clubs als professionele organisaties te bedienen. 

 

Ons doel is om amateurteams en sportliefhebbers voor wie hun TEAM alles is en in staat te stellen hun potentieel te bereiken! Als je net als wij van teamsport houdt, behandelen we je als een PRO. 

 

Als lid van de HOUSE OF CLUBS creëren we een speciale online omgeving voor jouw vereniging of organisatie waar je jouw teamwear kan bestellen met de afgesproken, extreem hoge, kortingspercentages.

 

Ook de leden van je organisatie of vereniging ontvangen van ons een unieke kortingscode om de nieuwste trainingskleding, voetbalschoenen en lifestyle kleding te shoppen tegen de scherpste prijs. Over iedere bestelling van een individueel clublid ontvangt de club een sponsorbijdrage. 

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

SAMENWERKEN IN 3 STAPPEN

 

1...2...3... GO!

 

Samenwerken met ons is eenvoudig! We lopen samen door de onderstaande 3 stappen heen. Daarna kan je direct profiteren van de enorme voordelen. Dit geld voor een vereniging die lid wilt worden van de House of Clubs, maar ook voor een bedrijf dat een account wil aanmaken in de B2B-portal.

 

 

1. HET EERSTE GESPREK

Om te beginnen willen we eerste even kort kennismaken met jullie. Tijdens dit kennismakingsgesprek tussen een vertegenwoordiger van de club en 11teamsports proberen wij om alle wensen en eisen van de club inzichtelijk te krijgen.

 

Het totaalplaatje van wensen en behoeften vormt namelijk de basis waarmee we een zo passend mogelijk aanbod kunnen samenstellen. Dit gesprek kan zowel fysiek als digitaal plaatsvinden.

 

 


 

2. STEL JE CLUBLIJN SAMEN

De tweede stap is het samenstellen van het aanbod. De 11teamsports vertegenwoordiger komt vrijblijvend langs om de specifieke voordelen van het op maat gemaakte teamwear lidmaatschap te presenteren.

 

Hiernaast zullen we jullie in dit gesprek ook eventuele kledingsamples tonen. Het zien en aanraken van deze samples zal jullie meer gevoel geven bij de kleding. In samenwerking met de club stellen we uiteindelijk een voorstel op waarin hoge kortingspercentages per productcategorie zijn opgenomen.  


3. KOP DE BAL MAAR IN!

De club maakt uiteindelijk de keuze om aan te sluiten bij 11teampsports op basis van het samenwerkingsvoorstel. Het initiële voorstel kan uiteraard na de start van de samenwerking nog aangepast worden indien dit wenselijk is.

 

Wij komen hier graag nogmaals voor langs bij jullie vereniging, school of bedrijf.

WAAR WACHT JE OP!?

 

Neem direct contact op met onze teamwear-specialisten Erwin, Sander of Richard.

 

 

 Erwin Westerink

Teamsport Specialist

Nederland

 

Email:

[email protected]

Tel: 06 18412140

 

 

Sander den Uijl

Teamsport Specialist

Zuid-Holland

 

Email:

[email protected]

Tel: 06 34231119

 

 

 Richard Sleebe

Teamsport Specialist

Limburg & Brabant

 

Email:

[email protected]

Tel: 06-27286636

 

HUIDIGE HOUSE OF CLUBS LEDEN

Als partner van 11teamsports wordt jouw club of organisatie toegevoegd aan onze House of Clubs. Dit is een portfolio van clubs, bedrijven, overheden en stichtingen die een samenwerkingsverband hebben met 11teamsports. Hieronder staan een aantal voorbeelden van vooraanstaande House of Clubs leden die het vertrouwen in 11teamsports hebben uitgesproken.

KLABU

Kies voor onze service en kwaliteit tegen dezelfde scherpe prijzen maar met een unieke sociale impact!

 

Wij werken samen met het merk KLABU, KLABU is een organisatie die sportprojecten opzet in vluchtelingenkampen, projecten zijn nu actief in Bangladesh, Kenia, Griekenland en dichterbij huis in Amsterdam en Ter Apel. Om deze projecten mogelijk te maken produceert KLABU sportkleding met een speciale uitstraling. 11teamsports is de teamwear partner van KLABU in de Benelux. Samen met dit prachtige merk inspireren we steeds meer verenigingen, bedrijven en scholen om voor KLABU te kiezen en daarmee financieel bij te dragen aan de vluchtelingencrisis. Jouw organisatie of vereniging kan hier ook voor kiezen!

 

MEER LEZEN OVER KLABU