Winkelmand
Ook iets voor jou?

Producten 1-24 van 27

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Erima Evo Flex Scheenbeschermers Zwart Goud
  Speciale prijs € 27,96 Normale prijs € 34,95
 2. G-Form PRO-S Compact Scheenbeen Graffiti Pads Zwart
  Speciale prijs € 39,96 Normale prijs € 49,95
 3. Jako Prestige Duo Scheenbeschermers F40
  Speciale prijs € 31,96 Normale prijs € 39,95
 4. Jako Prestige Solo Scheenbeschermers F40
  Speciale prijs € 23,96 Normale prijs € 29,95
 5. Nike Guard Lock Elite Mouwen Wit F103
  Speciale prijs € 9,00 Normale prijs € 9,95
 6. Derbystar Safe V20 Scheenbeschermers Zwart F000
  Speciale prijs € 19,96 Normale prijs € 24,95
 7. Nike Charge Blauwdruk Scheenbeschermers Blauw F447
  Speciale prijs € 10,88 Normale prijs € 13,95
 8. Erima Tube Sok 2.0 Scheenbeschermers Wit
  Speciale prijs € 8,96 Normale prijs € 10,95
 9. Erima Tube Sok 2.0 Scheenbeschermers Zwart
  Speciale prijs € 8,96 Normale prijs € 10,95
 10. Nike Protegga Pro Scheenbeschermers Zwart F010
  Speciale prijs € 31,46 Normale prijs € 34,95
 11. Puma Ultra Twist Fastest scheenbeschermers geel F10 New
 12. Puma Ultra Flex snelste scheenbeschermers geel F10 New
 13. Puma Ultra Flex Enkelsnelste scheenbeschermers geel F10 New
 14. Nike Mercurial Hardshell scheenbeschermers F113 New

Producten 1-24 van 27

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een potje voetballen is niet geheel zonder risico’s. Er kan altijd iemand tegen je schenen aan trappen of er kan nog iets ergers gebeuren. Ben jij een groot voetbalfan en speel je het liefste zo veel mogelijk wedstrijden? Voetbal je daarnaast nog af en toe met je vrienden? Zorg er dan ten alle tijden voor dat je goed beschermd gaat voetballen, om zo blessures te voorkomen. Het zou vervelend zijn als er iets gebeurd waardoor je er een tijdje uit ligt. Dat is voor jou niet fijn, maar ook jouw voetbalteam moet jou dan missen tijdens het voetballen.

De scheenbeschermers van 11teamsports

Het is belangrijk om altijd goede scheenbeschermers te dragen. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. In het assortiment van 11teamsports vind je veel verschillende soorten, zodat je de meest geschikte voor jou kunt uitkiezen. Deze scheenbeschermers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en van verschillende merken. Zo hebben wij Nike, Puma, Adidas, Stunno, Under Armour en G-Form scheenbeschermers. De scheenbeschermers zijn er in donkere kleuren, maar ook de felle fluorescerende kleuren zijn hier te vinden. Welke vind jij het mooiste?

Combineer scheenbeschermers met een outfit

Nadat je de juiste scheenbeschermers hebt uitgekozen kun je nog gerust even verder kijken tussen ons assortiment. Wil je namelijk de rest van je outfit ook graag opnieuw samenstellen? Dan is dat natuurlijk mogelijk! Wij hebben namelijk een ruim assortiment met voetbalkleding, voetbaltenues en voetbalschoenen. Daarbij zijn de accessoires natuurlijk erg belangrijk, waaronder dus de scheenbeschermers. Wacht niet te lang met het uitkiezen, want met een nieuwe outfit en goede scheenbeschermers voel je je toch weer wat fijner op het voetbalveld.

Online scheenbeschermers bestellen

Heb je scheenbeschermers uitgekozen waar jij jezelf wel in ziet voetballen? Wacht dan niet te lang en bestel ze nu online. Jij wilt ze toch ook direct dragen? Als je jouw bestelling plaatst voor 16:00 uur, dan ontvang je ze de volgende dag al in huis. Je kunt dus meteen de scheenbeschermers gaan gebruiken tijdens je eerstvolgende training of wedstrijd, zodat jij in ieder geval beschermt het veld op gaat.

Meer weten?

Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste scheenbeschermers? Dan kun je ons daar altijd even om vragen. Wij kunnen al jouw vragen beantwoorden en zullen je daarnaast voorzien van een passend advies. Je kunt ons telefonisch en per email bereiken, waarnaar wij jou zo spoedig mogelijk te woord staan. Wij helpen onze klanten graag en hopen dat jij binnenkort met onze scheenbeschermers over het veld rent en je hierdoor geen blessures oploopt.