NO BALL. NO GAME. - EXCLUSIEVE BALLENSALE

Onderkleding

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ontdek Comfortabele en Prestatiegerichte Onderkleding bij 11 teamsports  

Duik in het assortiment hoogwaardige onderkleding, ontworpen om atleten comfort en prestatievoordelen te bieden tijdens trainingen en wedstrijden.

Optimale Thermische Regulatie

Onze onderkleding is gemaakt van geavanceerde materialen die zorgen voor een optimale thermische regulatie. Of het nu warm of koud is, deze kleding biedt isolatie of verkoeling, afhankelijk van de omstandigheden, om jouw comfort te waarborgen.

Naadloos Comfort en Bewegingsvrijheid

Met een naadloos ontwerp biedt onze onderkleding een perfecte pasvorm en ultiem comfort. Het zachte en elastische materiaal zorgt voor bewegingsvrijheid en voorkomt irritatie tijdens intense activiteiten.

Voistvochtregulatie en Sneldrogend

De onderkleding is voorzien van vochtafvoerende eigenschappen die zweet van de huid afvoeren, waardoor je droog en fris blijft, zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies. Het sneldrogende vermogen zorgt voor een snel herstel van vochtigheid.

Geurcontrole en Duurzaamheid

Naast comfort en prestaties is onze onderkleding ook behandeld met geurcontrole-technologie om ongewenste geurtjes tegen te gaan. Bovendien zijn deze kledingstukken duurzaam en bestand tegen langdurig gebruik en herhaalde wasbeurten.