END-OF-SEASON SALE - TOT 50% KORTING

Trainerskleding

Producten 1-3 van 33

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Ontdek Functionele en Stijlvolle Trainerskleding bij 11 teamsports

Betreed de wereld van functionele sportkleding voor trainers, ontworpen om comfort, flexibiliteit en professionele uitstraling te combineren tijdens coaching en trainingssessies.

Comfortabele Bewegingsvrijheid

Onze trainerskleding biedt comfort en bewegingsvrijheid, essentieel voor trainers die actief zijn op het veld. Gemaakt van flexibele materialen die ademen, bieden ze comfort gedurende lange trainingsdagen.

Professionele Uitstraling

Met aandacht voor detail en stijl biedt onze trainerskleding een professionele uitstraling. Het combineert functionaliteit met een verzorgde look, waardoor trainers zich zelfverzekerd kunnen voelen en professioneel voor de dag kunnen komen.

Functionele Kenmerken voor Optimaal Coachen

Ontworpen met handige zakken, ademende stoffen en soms zelfs met speciale kenmerken zoals reflecterende details voor betere zichtbaarheid, biedt onze trainerskleding alles wat een coach nodig heeft tijdens trainingssessies.

Duurzame Kwaliteit voor Intensief Gebruik

Bij 11 teamsports streven we naar duurzaamheid. Onze trainerskleding is vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik op het veld, zodat trainers zich kunnen concentreren op het verbeteren van prestaties.