KINGSDAY SALE - 30% KORTING OP TEAMWEAR

Keeperskleding

Producten 1-3 van 389

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Ontdek Duurzame en Functionele Keeperskleding bij 11 teamsports  

Welkom in de wereld van hoogwaardige keeperskleding, ontworpen om de doelman te ondersteunen met comfort, bescherming en bewegingsvrijheid tijdens elke wedstrijd of training.

Bescherming met Bewegingsvrijheid

Onze collectie keeperskleding combineert bescherming met optimale bewegingsvrijheid. Gemaakt van duurzame en flexibele materialen bieden deze tenues bescherming tegen schokken en schaafwonden, terwijl ze de nodige bewegingsruimte bieden voor cruciale reddingen.

Geavanceerde Technologieën

Met geavanceerde technologieën zoals vochtregulerende stoffen en ademende mesh-panelen blijven keepers koel en droog, zelfs tijdens intense wedstrijden. Deze eigenschappen zorgen voor optimaal comfort gedurende de hele wedstrijd.

Specifiek Ontwerp voor Doelmannen

Onze keeperskleding is ontworpen met het oog op de unieke behoeften van doelmannen. Van versterkte elleboog- en heupbescherming tot gripversterking op de shirts, elk detail is gericht op het verbeteren van prestaties onder de lat.

Duurzaamheid voor Langdurig Gebruik

Bij 11 teamsports streven we naar duurzaamheid. Onze keeperskleding is vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik, zodat doelmannen seizoen na seizoen kunnen rekenen op betrouwbare kleding.