NO BALL. NO GAME. - EXCLUSIEVE BALLENSALE

WELCOME TO THE FOOTBALL COSMOS

 

In een notendop

11teamsports is meer dan een voetbalwebshop of voetbalretailer. Wij geloven dat al onze klanten pro’s zijn, en daarom bieden wij totaaloplossingen voor iedere voetbalvraag met topkwaliteit en de beste service. Dit doen we in Nederland, België en Luxemburg online en in onze 15 fysieke winkels.

Wij hebben een uniek specialisme op teamwear en trainingskleding. Kleding voor jouw team of vereniging koop je dus bij 11teamsports, al 150 voetbalclubs gingen je voor.

Wij bieden onze teamsportklanten talrijke contactmogelijkheden via de online shop, de winkels en de teamsporthubs, hierin scoren hoog op onze individuele en persoonlijke adviezen, zowel digitaal als in persoon.

Naast ons unieke sportaanbod leveren wij ook direct het gewenste drukwerk, zo hebben we alles wat jij nodig hebt in één voetbal-hub. Het hart van voetbalkleding: 11teamsports. Door ons voetbal-hub concept kunnen wij alle klantwensen bijzonder snel realiseren en vervullen. En dit is ook hoe het zou moeten zijn, want iedere speler verdient het om de service te krijgen van een pro.

Alles wat wij doen is gestuurd vanuit deze ene gedachte: ”Everybody is a Pro”.

 

OPRICHTING

De oprichting van de eleven teamsports GmbH in 2007 was het begin van 11teamsports. Hiermee werd de eerste steen van 11teamsports gelegd. Wat toen klein begon in Crailsheim, Baden-Württemberg, is nu de grootste en meest toonaangevende online shop in het voetbal- en teamsportsegment in Europa. Sinds april 2021 is de franchiseformule 100% Football onderdeel geworden van 11teamsports, en dit betekende de intrede van 11teamsports in Nederland!

Nu worden meer dan 2,5 miljoen voetbalgekke klanten uit meer dan 14 Europese landen (waaronder DE, AT, CH, NL, BE, LU, IT, ES, PT, PO, CZ, HR, SK, RU, HU, UA) via www.11teamsports.com van voetbal-gerelateerde producten voorzien. Het enorme winkelassortiment biedt een buitengewone keuze uit meer dan 25.000 artikelen. Denk aan artikelen zoals: voetbalschoenen, shirts, trainings- en teamsportartikelen, maar ook coach-en clubbenodigdheden, lifestyle, hardloop- en fanartikelen.

EUROPESE UITBREIDING

Meer dan 14 landen, 65 winkels, 5.500 clubs - de snelle nationale en internationale groei van de afgelopen jaren heeft voor uitdagingen gezorgd - vooral op het gebied van logistiek en technologie. Om ook de behoeften van het stijgende aantal klanten beter te kunnen bevredigen volgde in 2019 de opening van het nieuwe hoofdkantoor van 11teamsports in Satteldorf.

Satteldorf is het kloppende hart van de 11teamsports logistiek. Het ultra-moderne logistieke centrum is een van de meest vooruitstrevende depots ter wereld met een performance-shuttle-magazijn systeem. Met 9.000 vierkante meter is het 11teamsports magazijn in Satteldorf het grootste teamsportmagazijn van Europa.

De Benelux regio wordt aangestuurd en gemanaged vanuit het lokale hoofdkantoor in Apeldoorn. Dit Apeldoornse hoofdkantoor en de lokale winkels zorgen voor de persoonlijke ondersteuning van onze meer dan 150 verenigingen die samen de House of Clubs (HOC)* vormen.

* HOC is de PREMIUM teamsportservice van 11teamsports voor verenigingen. In de House of Clubs komen alle clubs, groot en klein, samen onder één dak.

 

DIGI-REAL OP ALLE KANALEN

11teamsports is zowel online als in fysieke retail een sterke speler. De voetbalwereld van 11teamsports omvat inmiddels meer dan 90 winkels in Europa. Hiervan bevinden zich er op dit moment 9 in Nederland en België, hiernaast vind een rebraningsproces plaats om nog 7 nieuwe 11teamsports winkels in Begië en Luxemburg te openen. In de Benelux hebben we football specialty stores in Apeldoorn, Deventer, Den Bosch, Ede, Hognoul (BE), Veenendaal, Wateringen, Zaandam en Zwolle.

Het is juist deze combinatie van de specifieke voetbalwebshop en onze football speciality stores die ervoor zorgt dat onze 11-bezoekers en klanten ondergedompeld worden in de wereld van voetbal. Zo worden ze meegesleept in een bijzondere football-centric digi-real-ervaring.

'EVERYBODY IS A PRO' IN ONZE HOUSE OF CLUBS (HOC)

Dat is onze drijfveer. Wij willen elke speler, elk team en elke club de beste deals en de beste diensten aanbieden - of het nu in de Topklasse is of in de vijfde klasse. Wij zijn er trots op dat al meer dan 5.500 clubs uit de amateur- en profsector in Europa vertrouwen op onze expertise in het teamsportsegment.

Waarin onderscheiden wij ons? Als het gaat om de uitrusting van onze klanten, scoren we hoog met onze individuele en persoonlijke adviesdienst - digitaal en in persoon. Wij bieden
onze teamsportklanten talrijke contactmogelijkheden via de online shop, de winkels en de teamsporthubs. Naast een enorm, en in deze vorm uniek aanbod van producten en merken,
leveren wij ook direct het gewenste drukwerk - alles uit één hand. Hierdoor kunnen wij alle wensen van de klant bijzonder snel realiseren en vervullen.

WE LIVE FOOTBALL

Het voetbalassortiment van 11teamsports gaat veel verder dan de bekende producten. Hier bij 11teamsports wordt voetbal geleefd. Via onze eigen social media kanalen als Instagram en Facebook leveren we een uniek aanbod van nieuws, informatie en exclusieve inzichten in de voetbalwereld. Ook hebben we een nieuwsbrief die jouw update over de nieuwste releases van de grootste en mooiste voetbalmerken. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mis jij nooit meer een kortingsactie!

 

HET TEAM

In totaal zorgen meer dan 1.000 medewerkers in Europa ervoor dat de 11teamsports voetbalkosmos voor jou steeds beter en groter wordt. De passie en inzet van alle medewerkers heeft ervoor gezorgd dat 11teamsports in slechts 14 jaar is geworden wat het nu is: Europa's grootste en meest universele voetbalwinkel die jou onderdompelt in de 11teamsports voetbalwereld; zowel online als in de fysieke winkels.

Ons jonge en dynamische team onderscheidt zich door het wederzijdse enthousiasme en de liefde voor sport. Elk van onze medewerkers is een echte specialist in zijn functie en draagt bij aan het succes van 11teamsports. Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

“Everybody is a Pro”