Winkelmand
Ook iets voor jou?

WELCOME TO THE FOOTBALL COSMOS


De oprichting van de eleven teamsports GmbH in 2007 was het begin van 11teamsports. Met de oprichting van de eleven teamsports GmbH in 2007 werd de eerste steen van 11teamsports gelegd. Wat toen klein begon in Crailsheim, Baden-Württemberg, is nu de grootste en meest toonaangevende online shop in het voetbal- en teamsportsegment in Europa. Sinds 2019 is ons hoofdkantoor gevestigd in Satteldorf. In april 2021 is de franchiseformule 100% Football onderdeel geworden van 11teamsports. 

Meer dan 2,5 miljoen voetbalgekke klanten uit meer dan 14 Europese landen (waaronder DE, AT, CH, NL, BE, LU, IT, ES, PT, PO, CZ, HR, SK, RU, HU, UA) worden via www.11teamsports.com van voetbal gerelateerde producten voorzien. Het enorme winkelassortiment biedt een buitengewone keuze uit meer dan 25.000 artikelen, waaronder voetbalschoenen, shirts, trainings- en teamsportartikelen, maar ook coach- en clubbenodigdheden, lifestyle, hardloop- en fanartikelen.


EUROPESE UITBREIDING


Meer dan 14 landen, 45 winkels, 5.500 clubs - de snelle nationale en internationale groei van de afgelopen jaren heeft de eisen aan ons bedrijf sterk verhoogd - vooral op het gebied van logistiek en technologie. Om ook bij stijgende klantenaantallen nog beter aan de behoeften van onze klanten te kunnen voldoen, volgde in 2019 de inwijding van het nieuwe hoofdkantoor van 11teamsports in Satteldorf.

Op de locatie Satteldorf klopt het hart van de logistiek. Het ultramoderne logistieke centrum met een performance-shuttle-magazijn van topklasse is met 9.000 vierkante meter het grootste teamsportmagazijn van Europa. De Benelux markt wordt aangestuurd vanuit het lokale hoofdkantoor in Apeldoorn. Het hoofdkantoor en de lokale winkels zorgen voor de persoonlijke ondersteuning van onze meer dan 200 House of Clubs (HOC)* clubs. 
* HOC is de PREMIUM teamsportservice van 11teamsports voor clubs. In het House of Clubs komen alle clubs, groot en klein, samen onder één dak.

 

DIGI-REAL OP ALLE KANALEN


11teamsports is niet alleen online een sterke speler, maar ook in de retail. De voetbalkosmos van 11teamsports omvat inmiddels meer dan 45 winkels in Europa. Hiervan bevinden zich er op dit moment 9 in Nederland en België. Wij hebben football specialty stores in Apeldoorn, Deventer, Den Bosch, Ede, Hognoul (BE), Veenendaal, Wateringen, Zaandam en Zwolle. 

 

'EVERYBODY IS A PRO' IN ONZE HOUSE OF CLUBS (HOC)


Dat is onze drijfveer. Wij willen elke speler, elk team en elke club de beste deals en de beste diensten aanbieden - of het nu in de Topklasse is of in de vijfde klasse. Wij zijn er trots op dat al meer dan 5.500 clubs uit de amateur- en profsector in Europa vertrouwen op onze expertise in het teamsportsegment. 

Waarin onderscheiden wij ons? Als het gaat om de uitrusting van onze klanten, scoren we hoog met onze individuele en persoonlijke adviesdienst - digitaal en in persoon. Wij bieden onze teamsportklanten talrijke contactmogelijkheden via de online shop, de winkels en de teamsporthubs. Naast een enorm en in deze vorm uniek aanbod van producten en merken, leveren wij ook direct het gewenste drukwerk - alles uit één hand. Hierdoor kunnen wij alle wensen van de klant bijzonder snel realiseren en vervullen.

 

WE LIVE FOOTBALL


Het voetbalassortiment van 11teamsports gaat veel verder dan de bekende producten. Hier bij 11teamsports wordt voetbal geleefd. Via onze eigen social media kanalen als Instagram, Facebook leveren we een uniek aanbod van nieuws, informatie en exclusieve inzichten in de voetbalwereld. 

 

HET TEAM


In totaal zorgen meer dan 1.000 medewerkers in Europa ervoor dat de 11teamsports voetbalkosmos voor jou steeds beter en groter wordt. De passie en inzet van alle medewerkers heeft ervoor gezorgd dat 11teamsports in slechts 14 jaar is geworden wat het nu is: Een buitengewone voetbalkosmos en Europa's grootste online voetbalwinkel. Ons jonge en dynamische team onderscheidt zich door het wederzijdse enthousiasme en de liefde voor sport. Elk van onze medewerkers is een echte specialist in zijn functie en draagt bij aan het succes van 11teamsports. Wil jij ook deel uitmaken van ons team