Winkelmand
Ook iets voor jou?

Producten 1-24 van 1406

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 1406

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Heb jij je voetbaloutfit helemaal compleet maar missen er nog wat spullen? Dan is het handig om wat accessoires toe te voegen, waarmee je helemaal klaar bent om een potje te voetballen. Maar waar moet je precies aan denken bij de accessoires? Er zijn namelijk veel verschillende soorten voetbalaccessoires te vinden in het assortiment van 11teamsports. Bekijk op deze pagina eens alle mogelijkheden, zodat jij alles bij de hand hebt wanneer jij moet trainen of een wedstrijd moet spelen.

Alle accessoires van 11teamsports

In de winterperiode is het vaak erg koud om buiten te voetballen. Daarom is het belangrijk om je goed aan te kleden tijdens de wedstrijd. Dit kun je onder andere doen door warme handschoenen aan te trekken, zodat in ieder geval je handen al goed warm blijven. Daarnaast kun je ook gebruik maken van een neckwarmer, zodat je nek ook warm blijft. Een strike snood is ook geschikt voor het warm houden van je nek, maar zit ook deels over je mond heen. Hierdoor kun je natuurlijk gewoon blijven ademen, maar koel je niet af. Vergeet je muts niet op te zetten, zodat je hele hoofd warm blijft.

Goede bescherming

Naast alle accessoires om jezelf warm te houden tijdens de koude maanden hebben wij ook overige accessoires, zoals natuurlijk een voetbal om de wedstrijd mee te spelen. Het is ook altijd handig om wat meer voetballen als reserve te hebben voor het geval er één bal kwijt raakt of achter het net geschopt wordt. Er kan natuurlijk van alles gebeuren tijdens een voetbaltraining, dus daarom is het belangrijk om jezelf zo goed mogelijk te beschermen. Dit kun je doen door middel van het dragen van goede scheenbeschermers. Niemand wil natuurlijk geblesseerd raken of een andere speler kwijtraken gedurende de wedstrijd.

Voldoende drinken is belangrijk

Het is in ieder geval belangrijk dat je voldoende drinkt tijdens de wedstrijd, dus schaf een mooie bidon aan. Daarbij is het vervelend als je lange haren voor je gezicht hangen, dus een haarband is ook niet geheel onbelangrijk. Zo zijn er nog meer accessoires die belangrijk zijn tijdens het voetballen. Ben je de keeper van het voetbalteam? Dan heb je weer goede handschoenen nodig die je handen beschermen. Zoek alle accessoires uit die voor jou belangrijk zijn en bestel ze vervolgens online bij 11teamsports. Je ontvangt de bestelling al de volgende dag in huis, mits je de bestelling hebt geplaatst voor 16:00 uur.

Meer weten over onze accessoires

Heb je nog vragen over de accessoires binnen ons assortiment? Dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen. Wij kunnen namelijk meer vertellen over onze producten en kunnen je daarbij voorzien van een passend advies. Zodra jij de accessoires in huis hebt, kun jij weer met een gerust gevoel een balletje trappen en daarna wellicht genieten van de derde helft.