KINGSDAY SALE - 20% KORTING OP LIFESTYLE & ACCESSOIRES

HET B2B-CONCEPT

EEN B2B PORTAL VOOR JE BEDRIJF

 

Wil jij ook je werknemers laten sporten? Of heb je artikelen nodig als werkkleding, gift, promotie of representatie?

 

Wij ontzorgen jouw gehele bedrijf met uniforme sportkleding en bedrijfskleding van topmerken zoals Nike en adidas. Meld je bedrijf aan, ontvang je account en shop vervolgens de mooiste sportkleding en materialen in onze gesloten business-to-business omgeving voor de scherpste prijzen. Uitsluitend teamwear artikelen zijn in de B2B Teamwear Portal bestelbaar. Onze voetbalschoenen, lifestyle en fanshop categorieën zijn dus alleen op onze reguliere webshop vergrijkbaar, niet in de B2B Teamwear Portal.

 

Orders vanaf €75,00 worden zonder verzendkosten verstuurd. Tot €75,00 worden verzendkosten in rekening gebracht.

 

 

Bedrukking

Indien gewenst bedrukken we je teamkleding ook met de gewenste logo's en/of sponsoren. Zo creëren we de gewenste bedrijfsuitstraling voor jou bedrijf. Meer over onze eigen drukkerij en druktechnieken lees je hier.

 

Als B2B-partner van 11teamsports geniet je van enorme prijsvoordelen bij het doen van grote orders. We behandelen je als een PRO met onze snelle leveringen en topmerken.

DE TEAMWEAR PORTAL

VOOR BEDRIJVEN, SCHOLEN EN GEMEENTEN

 

Naast bedrijven kunnen ook scholen en gemeenten onderdeel worden van de House of Clubs. Zo bestel je ook je gymkleding en personeelskleding voor de groothandelsprijs.

 

Organiseer je jaarlijks of eenmalig een evenement? Ook dan kan je terecht in de 11teamsports B2B-portal voor de mooiste sportkleding van de grootste sportmerken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

 

Maak een account aan en profiteer van alle voordelen! Of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 

 

Erwin Westerink

Teamsport Specialist

 

Email:

[email protected]

Tel: +31 6 18412140

 

 

 

Sander den Uijl

Teamsport Specialist

 

Email:

[email protected]

Tel: +31 6 34231119