Winkelmand
Ook iets voor jou?

Producten 1-24 van 162

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. PUMA LaLiga 1 Versnelt FQP bal Wit F01
  Speciale prijs € 107,96 Normale prijs € 134,95
 2. Derbystar Brillant APS F100
  Speciale prijs € 90,97 Normale prijs € 129,95
 3. Nike Park Training Bal Wit Geel F101
  Speciale prijs € 15,96 Normale prijs € 19,95
 4. Nike Park Training Ball Groen Zwart F310
  Speciale prijs € 15,96 Normale prijs € 19,95
 5. Nike Park Training Ball Geel Paars F720
  Speciale prijs € 15,96 Normale prijs € 19,95
 6. Nike Pitch Training Ball Blauw Zwart F434
  Speciale prijs € 16,16 Normale prijs € 17,95
 7. Nike Futsal Pro Team Wit Groen F100
  Speciale prijs € 27,96 Normale prijs € 34,95

Producten 1-24 van 162

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Van voetballen kun je er natuurlijk niet genoeg hebben. Het komt vaak genoeg voor dat er een voetbal in de bosjes verdwijnt, de voetbal lek gaat of over het hek wordt geschoten. In zulke gevallen moet je altijd een paar extra voetballen klaar hebben liggen, zodat het spel niet stil komt te liggen. Dit zou natuurlijk zonde zijn van de speelminuten. In ons assortiment vind je een ruim assortiment met verschillende voetballen, zodat je een fijne voetbal als reserve hebt liggen. Een goede voetbal moet geen vocht opnemen omdat anders de bal veel te zwaar wordt. We hebben een grote diversiteit aan voetballen dus kom gerust eens kijken zodat we een goed advies kunnen geven.

Kleding en voetballen

Het assortiment wat voetballen betreft is erg divers. Niet alleen de voetbal is belangrijk maar ook de voetbalkleding en het schoeisel. Het moet comfortabel zitten omdat je goed in je vel zit en het beste goed kan scoren. De kleding moet ademen en vocht absorberend zijn. En natuurlijk de pasvorm, de kleding moet goed aansluiten. En natuurlijk doet de uitstraling ook veel. Je wilt op het veld ook vlot en stoer eruit zien. En dan het schoeisel, wel het allerbelangrijkste. Goede voetbalschoenen met goede demping zorgen ervoor dat je het goed kunt volhouden op het veld zonder blessures door knellende schoenen. Ook een goede stand van de voet is zo belangrijk, zodat er een goed verdeelde druk op je voeten is.

Welke voetbal kies jij?

Is de rest van je outfit compleet en moet je dus nu alleen nog de voetballen aanschaffen? Kies dan een mooie voetbal uit. Wil jij het liefste een voetbal met zo veel mogelijk kleurtjes of is een effen voetbal ook goed? Je wilt natuurlijk dat jouw voetbal goed herkenbaar is, zodat niemand anders ervan door gaat met jouw voetbal. De voetballen zijn ook verkrijgbaar van verschillende bekende merken, zoals Adidas, Derbystar, Puma en Nike. Als je dus hier nog een voorkeur voor hebt, kun je gemakkelijk een merk aanklikken aan de linkerzijde van de pagina. De voetballen zijn namelijk onderverdeeld per merk zodat je direct een goed overzicht hebt.

Online voetballen kopen

Heb je een mooie bal uitgekozen? Dan kun je dit gemakkelijk online bestellen bij 11teamsports. Wanneer je deze voetbal bestelt voor 16:00 uur, heb je de voetbal al de volgende dag in huis. Wist je dat de bezorgkosten geheel voor onze kosten zijn boven een minimaal orderbedrag van €50,00. Bestel er dus gerust nog wat voetbalproducten bij.

Meer weten?

Heb je een vraag over onze voetballen? Dan kun je ons altijd even bellen, maar een mail sturen mag uiteraard ook. Onze klantenservice zit klaar om jou te woord te staan en om al jouw vragen te beantwoorden. Zo weet jij zeker dat je de beste keuze maakt wat betreft je nieuwe voetbal en kun jij binnenkort weer een mooi potje voetballen.