NO BALL. NO GAME. - EXCLUSIEVE BALLENSALE

 WIJ HEBBEN EEN EIGEN DRUKKRIJ!

 Sportkleding en toebehoren personaliseren, nummers toevoegen of voorzien van een club- en/of sponsorlogo; het kan allemaal bij 11teamsports! Wij beschikken namelijk over een eigen drukkerij. Onze specialisten weten alles over het bedrukken van sportkleding en toebehoren. Zij hebben kennis van verschillende druktechnieken die speciaal zijn toegespitst op sportkleding. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze je altijd het beste advies geven. 

Door gebruik te maken van moderne apparatuur en geavanceerde machines zorgen wij voor een hoge kwaliteit van de bedrukkingen op al je artikelen. Bedrukkingen kunnen wij in kleine en grote aantallen ontwerpen en bedrukken. Doordat we beschikken over een eigen drukkerij en werken met specialisten kan altijd de beste prijs/kwaliteit verhouding gegarandeerd worden. Zo geven we jouw sportkleding een professionele uitstraling!

 
We gebruiken 3 druktechnieken: Sublimatie, Transfers en Borduren 

Sublimatie

Sublimeren is een techniek waarbij de bedrukking in het materiaal wordt gedrukt, niet erop. Deze drukmethode wordt voornamelijk toegepast bij polyester sportkleding. De gebruikte inkt zakt in de polyester vezel. Deze druktechniek wordt enkel toegepast worden wanneer de te bedrukken stof wit is. 
 
Voordelen van sublimatie: 

 • De stof blijft soepel, dit geeft een optimaal draagcomfort
 • Ook na vele wasbeurten blijft de sportkleding mooi
 • Alle designs zijn mogelijk

Transfers

Transferdruk is een techniek waarbij de bedrukking, onder hoge temperatuur en druk, op het materiaal wordt geperst. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van textieltransfers. De juiste transfertechniek hangt van verschillende factoren af. Welk materiaal moet er bedrukt worden? Hoe groot is de oplage? Waar worden de artikelen voor gebruikt?

 
De volgende transfers drukken wij in eigen huis:

 • Digitale transfer
 • Flex folie
 • Flock transfer
 • Sporttransfer inclusief blocker
 • Plastisol transfer
 • Nylon transfer 

Borduren

Borduren wordt met name gebruikt voor clublogo’s. Het geeft een zeer luxe uitstraling aan de sportartikelen. De logo’s worden gedigitaliseerd en omgezet naar een steekpatroon. De computergestuurde borduurmachine borduurt vervolgens in korte tijd een prachtig eindproduct. 


Borduren kan middels twee methoden: 

 1. Rechtstreeks borduren op het textiel 
 2. Via een geborduurde badge welke bevestigd wordt op het textiel 

 

Vind je het moeilijk om een keuze te maken en wil je weten welke druktechniek het beste bij jouw sportartikelen past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u met plezier meer over alle mogelijkheden!

 

NEEM DIRECT CONTACT OP

 

 

Erwin Westerink

Teamsport Specialist

 

Email: [email protected]

Tel: +31 6 18412140

 

CONTACT OPNEMEN

 

 

Sander den Uijl

Teamsport Specialist

 

Email: [email protected]

Tel: +31 6 34231119

 

CONTACT OPNEMEN