END-OF-SEASON SALE - TOT 50% KORTING

Celebrate it like a Pro

 

KAMPIOENSSHIRTS VOOR JOUW TEAM

 

Worden jullie kampioen dit seizoen? Celebrate it like a pro! Bestel onze kampioenshirts voor je hele team inclusief het clublogo, in de clubkleuren en met speciale bedrukkingen zoals clubnaam, teamnaam en eventueel ook nog extra teksten. Voor alle 11teamsports clubs in Nederland, de House of Clubs, hebben we al speciale opzetjes gemaakt in de clubwebshop. Deze zijn dus extra snel te bestellen. Is jouw club geen lid bij 11teamsports? Maak dan een aparte order via onze teamwear-specialisten. 

 

LEVERTIJDEN

Nadat u kampioenshirts besteld heeft kunnen wij deze binnen 5 werkdagen leveren, zo heeft u ze ook bij last-minute orders op tijd in huis. Met deze service willen we ervoor zorgen dat al onze teams, en zoveel mogelijk teams in Nederland, hun kampioenschap kunnen vieren als nooit tevoren met unieke kampioensshirts. Celebrate it like never before!

BEDRUKKINGSMOGELIJKHEDEN

 

Naast kampioensshirts bedrukken wij uw tenues, shirts, trainingspakken en andere gekozen artikelen op basis van uw behoeften. Ook een logo-opdruk van uw organisatie of sponsoren is mogelijk. Hoe werkt dit? Kies een gewenst lettertype voor de teksten en cijfers voor. Stuur onze teamwear specialisten, zie onderaan de pagina, vervolgens de lettertypen en logo's in geschikte formaten (eps bijvoorbeeld). Dan maken we eerst een digitale preview van de kleding, en bij akkoord gaat het in productie.

NEEM CONTACT OP MET ONS EN WE MAKEN EEN OFFERTE OP MAAT VOOR JOUW CLUB

 

Erwin Westerink

Teamsport Specialist

 

Email: 

[email protected]

Tel: +31 6 18412140

 

 

Sander den Uijl

Teamsport Specialist Zuid-Holland

 

Email: 

[email protected]

Tel: +31 6 34231119

 

 

Richard Sleebe

Teamsport Specialist

Limburg & Brabant

 

Email: 

[email protected]

 

Tel: +31 6 27286636

 

HOUSE OF CLUBS MEMBERS