END-OF-SEASON SALE - TOT 50% KORTING

11teamsports Zaandam


Postcode: 1506 EG NL
Land: Nederland
Plaats: Zaandam
Adres: Westzijde 76
Openingstijden vandaag: 10:00 - 18:00
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Extra informatie
Parkeer gelegenheid:
Parkeergarage
Betaalmethoden:
Pinbetaling Contante betaling Creditcard
Merken:
Nike, adidas, PUMA en overige voetbalmerken
Diensten:
Bedrukking House of Clubs
Zondag open:
No

11teamsports Zaandam

Bij de fantastische 11teamsports winkel in Zaandam kom je terecht bij dé voetbalspecialist van Noord-Holland met bijna 300 m² aan voetbalplezier. Hier presenteren wij de meest actuele collecties van Nike, Adidas en Puma. Uiteraard bieden wij daarbij de prijs niveaus van alle modellen voetbalschoenen, trainingspakken, voetbalkleding van de grootste voetbalclubs & landen, alle mogelijke accessoires en een uitgebreide vrijetijdscollectie van deze topmerken.

Daarnaast besteden wij veel aandacht aan lokale sportverenigingen in de House of Club lounge waar elk lid van een amateurclub (of de sponsor) uit de regio zijn complete clubkleding vinden, passen en aanschaffen. Op dit moment bedienen wij zo’n 20 sportverenigingen (voetbal, korfbal en handbal) die de weg naar Zaandam weten te vinden voor hun teamwear. De clubkleding wordt door ons direct voorzien van het juiste clublogo, initialen, en nummers. Uiteraard drukken wij ook sponsoring op de clubkleding. Dit wordt gedaan vanuit de professionele drukkerij achter de winkel.

Het team van 11teamsports Zaandam bestaat uit enthousiaste en gespecialiseerde sporters met veel ervaring en raak advies bij elke aankoop.Winkelen bij 11teamsports Zaandam is een beleving, waar iedere sporter zich meteen thuis voelt, of het nu hooghouden is op het kunstgras op je nieuwste Nike Mbappe voetbalschoenen, in the E-sport lounge even een potje FIFA’23 spelen in heuse F1 sportstoelen of live voetbalkijken op de grote schermen, alles is mogelijk bij ons.

 

Zien wij jou ook binnenkort?

 

Everybody is a pro