Winkelmand
Ook iets voor jou?

Winkelinformatie

11teamsports Deventer
Address: Waltorenpad 4 Deventer Overijssel 7411 GZ NL
E-mail: deventer@11teamsports.nl
Telefoon: 0570 - 60 11 10

Store Overview

Je kunt 11teamsports niet missen als je de binnenstad van Deventer bezoekt! De Store ligt aan het Waltorenpad, dé verbinding tussen het Boreelplein en het centrum. 11teamsports is een begrip in Deventer, ook bij de plaatselijke profclub. Bijna alle spelers van Go Ahead Eagles kopen hun schoenen in de football specialty store.

“Nergens is zoveel keus in voetbalschoenen, dat maakt ons zo bijzonder”, legt Niek Meulenbroek, eigenaar van 11teamsports Deventer, uit. Hij is sinds 2008 werkzaam in de Store en voetbal is zijn grootste passie. “Elke dag is anders, dat maakt werken bij 11teamsports zo mooi. De omgang met mensen en het verkopen van mooie producten maken het plaatje compleet. Mensen komen hier voor de fijne huiselijke sfeer en de service.”

Opening Hours

Winkelbezoek: vanaf woensdag 28 april mogen wij jou weer zonder shopafspraak in onze winkel ontvangen. Voor ons, maar ook voor jou natuurlijk veel prettiger, lekker spontaan weer naar de winkel wanneer het jou uitkomt. Natuurlijk moeten wij ons nog wel aan enkele voorwaarden houden, waaronder een maximaal aantal bezoekers (gelijktijdig) in de winkel. Mocht je onze winkel willen bezoeken en het blijkt op dat moment te druk dan kan het voorkomen dat wij je vragen om even buiten te wachten. Wij vragen hiervoor om je begrip.

Wees lief voor elkaar: binnen houden wij de geldende coronaregels in acht waaronder de anderhalve meter regel. Ook zullen wij onze handen en 'hotspots' in onze winkel geregeld ontsmetten. Wij vragen je om rekening te houden met ons personeel en ander winkelend publiek voor een optimale shop ervaring. Bedankt voor je begrip!

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten