END-OF-SEASON SALE - TOT 50% KORTING

11teamsports Den Bosch


Postcode: 5213 AL
Land: Nederland
Plaats: Den Bosch
Adres: Graafseweg 62
Openingstijden vandaag: 09:00 - 20:00
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag Gesloten

Extra informatie
Parkeer gelegenheid:
Gedeelde parkeerplaats
Betaalmethoden:
Creditcard Contante betaling Pinbetaling
Merken:
Black Bananas Nike, adidas, PUMA en overige voetbalmerken Malelions Cruyff Sports Equalité
Diensten:
Bedrukking
Zondag open:
No

11teamsports Den Bosch

Gelegen aan de Graafseweg 62 in Den Bosch ligt 11ts Den Bosch, voorheen genaamd Princen Sport. In de jaren 60 gestart als schoenenzaak maar in de jaren 70 en 80 als sportwinkel doorgegroeid naar een begrip in de regio en ver daarbuiten.

Met een goed team van personeelsleden hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd. Hiernaast horen wij ook vaak van nieuwe klanten dat ze merken dat ons personeel ervaren is en de klant kan voorzien van goede adviezen op basis van de expertise die we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd.

Voor alle voetballers en voetbalsters hebben we een mooi en gigantisch assortiment schoenen en kleding van de bekende merken adidas, Nike en PUMA. En natuurlijk hebben we Tech Fleece, clubpakken en clubshirts van de mooiste Europese topclubs voor jong en oud, en teamwear van alle merken zoals adidas, Nike, Stanno, Robey en Jako. 

Al dit leveren wij natuurlijk ook netjes voorzien van reclame-uitingen, club logo’s en nummering. Het is niet voor niks dat wij bijna alle voetbalverenigingen in Den Bosch en regio onder contract hebben staan. Wij ontzorgen deze clubs door mooie clubkleding te bieden, hiernaast helpen wij ze ook met een club-specifieke webshop waar de clubleden gepersonaliseerde clubkleding kunnen bestellen. 

Loop gerust een bij ons binnen voor een persoonlijk advies, en als je sportclubs wilt sponsoren kunnen wij je natuurlijk ook geweldig helpen!

Al met al de moeite waard om eens te komen kijken in onze mooie voetbalwinkel!

 

Everybody is a pro