Winkelmand
Ook iets voor jou?
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Under Armour voetbalschoenen

Under Armour maakt jou beter, deze veelbelovende missie van het merk is niet voor niets. Dit merk streeft er namelijk naar om jou te inspireren met technische hoogstaande sportproducten en functionele oplossingen, zoals voetbalschoenen. Voor nieuwe voetbalschoenen van Under Armour ben je bij 11teamsports aan het juiste adres. Voetbalschoenen scoren was nog nooit zo gemakkelijk. Je vindt in onze webshop een ruim assortiment voetbalschoenen van diverse merken, waaronder Under Armour voetbalschoenen. Zelfs de allernieuwste collectie hebben we in ons assortiment opgenomen. Daarnaast verzekeren we je van een scherpe prijs en topservice. Is jouw behendigheid jouw kwaliteit als speler? Op die vraag antwoordde Memphis Depay met ja. Hij speelt en scoort ook dit seizoen weer op Under Armour Spotlight voetbalschoenen. .

Under Armour Magnetico

Een van de laatste collecties van Under Armour is de Magnetico collectie, de opvolger van de ClutchFit serie. Deze schoenen worden onder andere gedragen door Trent Alexander-Arnold en Granit Xhaka, twee sterren die in Engeland op Under Armour voetbalschoenen spelen. Die schoenen zijn perfect voor hen als dynamische spelers. De voetbalschoenen uit de Magnetico lijn kenmerken zich door de unieke pasvorm en hun flitsende design Het resultaat? Geweldig balcontact. Daarnaast bieden deze voetbalschoenen stabiliteit dankzij de Under Armour Formtrue technologie. Het hele bestaande model werd aangepast. De schoen werd zo gemaakt dat deze aansloot op de voet. Er werd gezocht naar materiaal dat op meerdere vormen van de voet aan zou sluiten. Dat was geen makkelijke taak. Maar het is gelukt. Dit resulteerde in voetbalschoenen die je, zelfs in het heetst van de strijd, verzekeren van een perfecte pasvorm.

Binnen deze serie zijn er drie soorten voetbalschoenen. De Magnetico Select, Magnetico Premiere en Magnetico Pro. Hierin is de Pro het duurste segment. Hierna volgt de Magnetico Premier en de Magnetico Select. Alle modellen zijn geschikt voor een FG (Firm Ground), oftewel natuurlijke ondergronden zoals gras.

Historie Under Armour

Het merk startte in 1996. Dit begon met een simpel idee om een beter T-shirt te ontwerpen. Het shirt kreeg de naam shorty. Het was een zacht en strak shirt en voerde zweet sneller af dan ieder ander shirt of kledingstuk. In 2005 kwam er een nieuwe favoriet, de UA Tech. Under Armour ging de strijd met katoen aan en ontwierp een shirt dat aanvoelde als katoen, maar presteerde naar de principes van Under Armour. In 2006 was het dan zover: de voetbalschoen werd geïntroduceerd, sporters konden zich nu volledig in Under Armour hullen. Ook in 2011 kwam er weer een shirt op de markt, de “Charged Cotton”. Deze unieke mix van waterafstotende en absorberende vezels verzekerde sporters ervan dat zweet snel werd opgenomen en het naar het oppervlak bracht om sneller te verdampen. De jaren erna bleef Under Armour met innovatieve sportkleding en -schoenen komen. Vandaag de dag is het merk dan ook wereldwijd uitgegroeid tot een van de bekendste sportmerken.

Under Armour voetbalschoenen kopen

Heb je jouw favoriete Under Armour voetbalschoenen gevonden? Plaats je bestelling voor 16:00 uur en wij zorgen ervoor dat ze de volgende werkdag bij je op de mat vallen. Wil je graag advies ontvangen over Armour voetbalschoenen of één van onze andere merken? Kom gerust langs in onze winkels of neem contact met ons op, we helpen je graag verder.