Winkelmand
Ook iets voor u?

adidas Superspectral Pack


ADIDAS BRENGT NOG MEER KLEUR AAN HET EK MET HET SUPERSPECTRAL PACK 

adidas lanceerde vorig jaar al het sterke Uniforia pack in aanloop naar het EK. Nu we allemaal weten waarom het EK is verschoven naar aankomende zomer hopen we stiekem op een nieuwe update. En daarin stelt het topmerk niet teleur. Tijdens het EK schitteren spelers als Marco Asensio en Donny van de Beek op het adidas Superspectral pack. In deze blog zoomen we in op het kleurrijke pack als voorproefje op het Europese hoofdtoernooi! 

Tijdens toernooien als het EK wordt er traditioneel veel met kleur gewerkt. In het gehele Superspectral pack zien we veelal roze en oranje terugkomen. Het zorgt voor een frisse en energieke uitstraling die je zelf waarschijnlijk ook voelt naar de spanning rondom wedstrijden. 

WIE DIRIGEERT HET EK OP DE PREDATOR FREAK? 

Met de updates in januari is de meest populaire schoen van adidas klaar voor het EK. De Predator Freak is er voor spelers die het spel dirigeren en op een positieve manier vuur in het spel aanbrengen. Daarnaast staat de Predator Freak voor agressiviteit. De rubberen spikes op het bovenwerk van de schoen noemen we Demonskin. De inmiddels bekende techniek zorgt ervoor dat je de bal makkelijker controleert en maakt het daarnaast mogelijk meer effect mee te geven aan een schot. Vanaf het .3 prijspunt vinden we Demonscale terug. Deze techniek is gebaseerd op Demonskin maar is iets minder heftig zoals duidelijk wordt in de designs. Aan jouw de taak om te bepalen hoeveel oneerlijk, maar legaal, voordeel je wilt ervaren op de Predator Freak lijn. 

COPA MAAKT ZIJN COMEBACK OP HET EK 

Naast de Predator Freak zagen we nog een zeer toffe update terugkomen begin dit jaar; de COPA Sense. En sinds dat adidas een gemoderniseerde versie (vanaf 2017) van deze schoen maakt zagen we die nog maar zelden terug op een eindtoernooi. Wat voorop staat in deze schoen is het gebruik van leer. De topmodellen zijn voorzien van premium leer in het bovenwerk waarbij het comfortabele materiaal naadloos aan elkaar verweven wordt. Deze techniek, genaamd Fusionskin, zorgt ervoor dat de schoen minder water opneemt. Daardoor wordt de schoen niet zwaarder in natte omstandigheden. In de lagere prijspunten van de brede COPA Sense worden tot en met het .3 prijspunt andere leersoorten gebruikt. Verder is er zeer concreet gekeken naar de anatomie van de voet. Hierdoor wordt het comfort in de schoen in combinatie met leer erg hoog. Weten Marten de Roon en Donny van de Beek hiermee te shinen op het EK? 

STRIJD TUSSEN DE ALLERSNELSTEN OP DE X GHOSTED

Als je nog niet genoeg energie krijgt van het EK opzich, dan wel van de kleurrijke X Ghosted uit het Superspectral pack. De zeer lichte schoen richt zich op de allersnelste spelers en speelsters onder ons. Door het gebruik van transparante lagen in het bovenwerk straalt de schoen pure snelheid en lichtgewicht uit in alle prijspunten. In de topmodellen wordt zelfs carbon verwerkt in de zool. Hiermee wordt er een extra push gegeven op de eerste meters. De felle roze kleurstelling zal ervoor zorgen dat je spelers als Timo Werner en Steven Bergwijn kunt blijven volgen. Ongeacht hoe hard zij hun directe tegenstander eruit lopen #fastistooslow 

DRIBBEL DOOR DE VERDEDIGING NAAR DE BEKER 

Hoewel Argentijnse superster Lionel Messi niet actief zal zijn op het Europese toernooi zijn er genoeg andere dribbelaars die ons zullen verwennen met behendige acties. Denk aan Lucas Vázquez en wellicht zelfs Mohamed Ihattaren. Dat is waar de Nemeziz voor staat. Jongens en meiden die behendige bewegingen in huis hebben ervaren stabiliteit door middel van de Tension tape techniek op de topmodellen. Door verschillende lagen textiel over elkaar heen te plaatsen sluit de schoen nauw aan op de voet. Ook in de lagere prijspunten worden technieken gebruikt die geïnspireerd zijn op Tension tape. Daarmee kan direct worden benoemt dat de gehele Nemeziz lijn een smalle pasvorm betreft.

   

ADIDAS SUPERSPECTRAL PACK