Winkelmand
Ook iets voor jou?

Hartelijk dank voor uw aankoop op 11teamsports.nl. Wij streven er naar om een zo goed mogelijk product aan u te leveren. Mocht u toch niet tevreden zijn met uw aankoop, dan heeft u het recht om het artikel te retourneren. Wij hebben hieronder enkele regels toegelicht om u nog beter van dienst te kunnen zijn. De regels voldoen aan de huidige regelgeving voor “Kopen op afstand”.

 
Wanneer komt u in aanmerking om uw artikelen te retourneren?
-  De artikelen moeten ongebruikt en onbeschadigd zijn.
-  De artikelen moeten verzonden worden in de oorspronkelijke verpakking.
-  De artikelen moeten voorzien zijn van prijskaartjes en aankoopbewijs.
-  Gepersonaliseerde artikelen mogen niet geretourneerd worden. Mocht u niet tevreden zijn met de bedrukking, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Welke procedure moet u doorlopen voor de retourverzending?
-  Verpak het product in de originele verpakking.
-  Vul het middelste deel van het retourformulier in en voeg deze bij het pakket (heeft u geen retourformulier in de doos aangetroffen, neem dan contact op met de klantenservice).
-  Op het onderste deel van het retourformulier vindt u het retouradres.
-  Verstuur het pakket met een postbedrijf naar keuze (bijv. PostNL of DHL), maak online een verzendlabel aan of doe dit (waar mogelijk) bij het afgiftepunt van het postbedrijf.
-  Na ontvangst van de retourverzending zal het geld zo spoedig mogelijk worden teruggestort.

Bedenktermijn
U kunt de producten tot 14 dagen na ontvangst retourneren.

Retourverzending
De kosten voor de retourverzending worden betaald door de consument. Mocht u er voor kiezen om een ander product te bestellen, bijvoorbeeld een andere maat, dan dient u het ongewenste artikel te retourneren en plaatst u een nieuwe bestelling.

Terugbetaling van retourproduct
Indien u afziet van de aankoop en het artikel terugstuurt streven wij ernaar de betaling zo spoedig mogelijk te verwerken. U ontvangt uw betaling uiterlijk binnen 14 dagen retour.